Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy nem kommunikálunk a randik között?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit négy hete ismertem meg. Rámírt, dumálni kezdtünk, elhívott találkozni. Tök jól sikerült, sokat beszélgettünk, nevettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk, de az elkövetkező napokban nem keresett. Írtam neki pár nap múlva, hogy mi a helyzet vele, jól elbeszélgettünk, aztán megint semmi. Azóta még találkoztunk kétszer de ezen alkalmak között sose ír rám. Ha én írok neki valamit, mindig válaszol, beszélgetünk, de magától sosem keres, a találkozókat viszont mindig ő kezdeményezi. Elég messze lakunk egymástól, én pesti vagyok, ő olyan 30 km-re lakik, viszont sokszor jár fel Pestre, mert itt laknak a nagyszülei, meg a haverjai ide járnak egyetemre. Mikor fent van, mindig találkozunk. Ő 21/F én 18/L2018. nov. 17. 21:02
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy nem szeret chatelni. Van ilyen, én sem szeretek. Megvan neki a telefonszámod? Lehet, hogy szívesebben beszélgetne hívásban
2/2 anonim válasza:
Amikor unatkozik, akkor elővesz. Ha beszélni szeretne veled, akkor keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!