Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mennyi időnek kell eltelni-e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időnek kell eltelni-e két randi között?

Figyelt kérdés

Egy jól sikerült első randi után mennyi az ideális idő amennyinek el kell telnie a második randiig? 1 hét? 2 hét?

16/f

2018. jan. 28. 17:25
 1/7 A kérdező kommentje:
eltelnie*
2018. jan. 28. 17:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor mindketten ráértek. 1 hét egyébként tökéletes. Túlhúzni meg nem érdemes, mert a lány aztfogja hinni, nem veszed komolyan. Persze, ha nem ér rá, kerestek más időpontot, és nem suli idő alatt, azaz hétvégén- péntek, szombat, vasárnap menjetek, mivel nagyobb az esély, hogy elengedik a szülei.
2018. jan. 28. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, már másnap is találkozhattok ha akartok
2018. jan. 28. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy.
2018. jan. 28. 18:13
 5/7 SamsungosGerike válasza:
Megbeszélitek ki mikor ér rá és akkor. Azért szerintem 2-3 hét ne legyen közte. :D
2018. jan. 29. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy-kettőt érdemes aludni tapasztalatom szerint, hogy megmaradjon a varázs meg mindenki feldolgozza a közös élményeket, "feldíszítse lelkét" a következő találkára (lásd kis herceg és a róka megszelidítése), persze manapság két randi között úgyis szokás nonstop chatelni szóval gyakorlatilag mindegy.
2018. jan. 29. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy-kettőt aludni úgy értettem, hogy azért ne másnap (bár az egy alvás pont az, bénán fogalmaztam). Azért 1-1,5 hétnél se legyen több.
2018. jan. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!