Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lassítsak? 17/F
Figyelt kérdés
Másfél hónapja randizom egy lánnyal és már többször is megsimogattam a kezét, meg egyszer majdnem megöleltem. Ő azt mondta, hogy ez a tempó nem megfelelő számára. Lehet, hogy kicsit vissza kéne vennem?2018. nov. 2. 16:22
1/6 anonim válasza:
Miii. Akit 3. Randin nem tudok megcsokolni az nem nyert nalam. Masfel honapnak erre boven elegnek kene lennie
3/6 anonim válasza:
Nem tudom miért ilyen meglepő egyeseknek ez. Én anno 4 hónap után öleltem meg először egy lányt.
4/6 anonim válasza:
Sokan már két hét után ágyba vannak ,ugyhogy nem értem ezt:))
5/6 anonim válasza:
Azt mondta, hogy ez nem megfelelő, VAGY azt, hogy ez a tempó gyors? Előbbi jelentheti azt is, hogy ennél gyorsabban szeretne haladni, utóbbi meg értelemszerűen, hogy lassabban.
Azért írtam ezt le így, mert mindenki csak arra gondol, hogy lassítani kéne.
Personel nekem ez nagyon fura lenne, ha másfél hónap után még csak meg sem ölelhetnéd.
Előtte ismerted, vagy amióta randiztok csak azóta?
6/6 anonim válasza:
Egy simogatás meg egy ölelés gyors? Hát nemtom. Lehet, hogy még ő is bizonytalan , hogy akar-e téged egyáltalán, el tudbá-e képzelni veled hosszú távon. Lehet, hogy amúgy nem is kellesz neki, csak te jöttél, mint udvarló, és nehogy kinézzék az osztálytársai, mert ő még nem jött össze senkivel; de lehet, hogy amúgy még nem is áll készen egy kapcsolatra. Csak ezt pl nem meri megmondani; meg pl lehet h kimondottan nem is vagy te az esete, csak pl a barátnői bíztatják, hogy "Hú, hát de jó, végre van egy udvarlód, gyere már össze vele!" "Mert milyen jó az, ha van egy fiúd." Szóval szerintem még tökre bizonytalan a csaj, lehet hogy még egyelőre,vagy még később se akar veleed majd valójában párkapcsolatot. Hát egy kézfogás nehogy már sok legyen neki. Nyilván tiszteletben tartod őt, és nem akarod egyből ágyba vinni, hanem még fiatalok vagytok, ha éreznéd, hogy kétoldalú lenne, és mondaná, hogy még időre lenne szüksége egyéb testi dolgokhoz, de együtt terveznétek maradni, nyilván megvárnád; de lehet, hogy jelenleg ennek így semmi értelme, mert talán ez a csaj még nincs készen semmilyen szinten egy párkapcsolatra, ha egy ölelés meg egy simogatás már sok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!