Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok akik 10-15+ kg-ot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik 10-15+ kg-ot fogytak le, mik a tapasztalataitok? Több fiú észrevesz titeket, könnyebben megy az ismerkedés, randizás?

Figyelt kérdés

Minden részletes választ felpontozok:) Fiúk véleménye is érdekel.

Volt olyan, hogy fiú barát/ismerős akit régebb óta ismertetek, a fogyás után másképp nézett rátok? (vagy ez nem ettől függ).

Kort is írjatok, köszi.

2018. okt. 31. 12:47
 1/4 anonim válasza:
100%

Én egy 10 kg-t adtam le tavaly. Leginkább azért mert szép menyasszony szerettem volna lenni az esküvőmön. Mindig is teltebb voltam, de annyira sose zavart, hogy tegyek ellene, ezidáig. Egyébként én azt vettem észre, hogy igen. Igaz, hogy férjnél vagyok már, de észrevettem több férfi ismerősösöm máshogy néz rám. Én is jobban érzem magam a bőrömben, több az önbizalmam is.

25N

2018. okt. 31. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem csak fogytam, hanem beléptem a tini korba is. Nőiesedtem és a sportnak köszönhetően lefogytam 5-8 kgt és izmosabb lett a fenekem és igazából pont jól jött ki, mert gimi elején már akárkivel összejöhettem volna. Én önbizalomhiányos vagyok/voltam évekig és most a barátom segít kilábalni belőle és kapcsolatban lenni csodás! Fura belegondolni hogy ha nem fogyok le akkor nem lenne barátom, mert hiába fontos a belső, én azt tapasztaltam hogy a külsőre többet adnak a fiúk. Még mindig kicsit teltebb vagyok, 169 cm és 63 kg de nálam szerencsére kompenzálnak a vonalaim. Ha gondolkozol hogy lefogyj-e akkor csak rajta, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, legalábbis velem így volt.
2018. okt. 31. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen igen, a belső a legfontosabb, de sajnos a külső is nagyon fontos. Ahogy szokták mondani: a külső megfog, a belső megtart. Én is folytam elég sokat, de sokkal jobban érzem magam.
2018. nov. 1. 17:22
 4/4 anonim válasza:
100%
Nem voltam soha kövér.. Most nyáron 11kg ot fogytam, szerintem sokkal jobb alakom van mint elotte. De semmi nem változott 😂
2018. nov. 2. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!