Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá facebookon?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki régebben osztálytársam volt, (utána máshova ment), nem beszélgettünk olyan sokat, de megtetszett valamiért. Külsőleg is meg belsőleg is. Szóval ilyen esetben, hogyan lehet ráírni? Csak úgy nem írhatok, hogy: "Szia, mizu?" meg "Szia, megtetszettél és szeretnélek jobban megismerni" vagy nem írna vissza vagy letiltana. Ti mi csinálnátok?2018. máj. 18. 17:08
1/5 anonim válasza:
Miért ne írhatnál rá úgy, hogy “szia, mizu?” :D valahogy el kell kezd a beszélgetést. Majd esetleg kérdezd meg, hogy most mi van vele, hova jár iskolába/egyetemre esetleg dolgozik?!(nem tudom a korotok) Jó ötlet a nosztalgia belevonása a beszélgetésbe, ha olyan :D ha tényleg tetszik cselekedj magától biztos nem fog rájönni!
L
2/5 A kérdező kommentje:
De mikor osztálytársak voltunk tényleg nem beszélgettünk sokat és ez volt 2 éve. Most csak úgy random előbukkanok és megkérdem "szia mizu"? Neked nem lenne ez furcsa? :D
De amúgy igazad van, valahogy el kell kezdeni.....
Amúgy mindketten 20 évesek vagyunk.
2018. máj. 18. 17:54
4/5 anonim válasza:
2 napja osztály kiránduláson hajnali 2-nkr haverom kezébe adtam a telom azzal hogy:Nem mersz ennek a csajnak valami fszsagot írni. De mert. Aztán mondtam hogy ki írta. És aztán rajott hogy ismer engem és azóta kiderult hogy nagyon cuki és sokat beszélgetünk. Szóval, nem mondom hogy így, de nekem bejott 😂😂😂
5/5 NikDree válasza:
Egy "szia, mizu?" ebben az esetben szerintem is picit furcsa lenne. De pont a válaszodban találtam meg azt amivel én ráírnék. Mégpedig az, hogy nem igazán beszélgettetek pedig szimpatikus neked. Innentől vagy beindul a beszélgetés vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!