Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak bejön?
Szia
Amiket leírtál az alapján aranyos lánynak tűnsz. Az hogy a fiúk haverként tekintenek rád.... Hát az szerintem emberfüggő. Nyilván majd el fog jönni az aki nem csak haverként kezel
Nekem ugyanez a problémám fordítva. Vagyis nem pont ez de hasonló.
Ugye nyilván a belső a fontos... De ha a külsődre adsz akkor abból látni fogják a fiúk hogy törődsz magaddal és ez szerintem a legtöbb fiúnál jó pont, nálam például nagyon jó pont ha egy lány ad a külsejére és törődik magával. Azért 1 kilo vakolat ne legyen rajt😂 legyen meg a természetes szépsége de adjon azért magára
A magasságod szerintek tökre okés. Azt mondják a magas fiúk az alacsony lányokat szeretik... Hát én 196 cm vagyok és nekem egyáltalán nem csak az alacsony lányok jönnek be. Szóval ezzel is csak azt akarom mondani hogy minden emberfüggő😉
Türelem és idővel rendben lesz minden😉
Örülök ha segíthettem 17F🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!