Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítottam de megbántam mit tegyek?
Nem szúrtad el,mert nem tudtad a jövőt.
Hagyd ezt a srácot, méltósággal. Ha tovább tepernél,eléggé megalázó lenne.
Szia! Az alap helyzet kicsit más, de hasonló helyzetben voltam/vagyok. Én azt tanácsolom, hogy egy próbátmegér, kezdeményezz te egy ideig, vagy akár magyarázd el neki az akkori helyzetet. Viszont semmi esetre se fuss utána, ha azt érzed, hogy nem akarja, hogy utolérd, illetve ne nézz el neki mindent. Belinkelem az én kérdésem hátha segít pár válasz.
Nekem nem jött össze, de neked drukkolok, hogy sikerüljön. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..
Örülök, hogy segithettem.
Lehet ugyan ez csak az én nyakatekerincs logikám, de azt hiszem, ha
magamból indulok ki és engem visszautasítanak, eltelik x idő ésaz a valaki újra közeledik hozzám akkor ha már "túl lennék rajta" finoman lekoptatnám. Viszont, ha még nem sikerült elfelejtenem az adott személyt (én marha) feldobbanna a szívem, hogy na talán majd most. De mégis haveri alapon közelednék felé, mert az ultra ciki lenne, ha mégsem úgy volna.
Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ha haverkodni próbál akkor egyáltalán nem veszett ügy.
Azzal ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból, ha elhívod valahová ÉS MEGBESZÉLITEK. Ciki, nem ciki, gáz szitu ide, gáz szitu oda. Ezt tisztázni kell. Ha elmondod neki, hogy sajnálod Akkor úgy érezted szükséged van egy kis egyedüllétre. Viszont ez megváltozott, miatta változott meg.
Ha gondolod írhatsz privátot is.
Majd írd meg mi lett veletek végül. Nagyon kiváncsi lennék. :)
Sok sikert!
#4: Az a baj , hogy te most kiválasztottad a neked tetsző választ és most fejjel előre mész. Méltósággal kéne ezt befejezned,mert minden egyes próbálkozással magad alazod meg. Elutasítod,most meg nyalsz neki kis túlzással. Eleve szóvá se álltam volna veled.
Már bocsánat, megbántani akarlak,de egy pici önbecsülés szorulhatna beléd. Hidd el ,az nőies,amit művelsz,az viszont nem
Szerintem az hogy ráírtam megkérdezni tőle hogy mi újság nem számít nyalásnak🤷♀️Ennél aztán sokkal szánalmasabb dolgokat is csinálnak manapság a lányok.
Akkoriban meg volt az okom hogy elutasítottam meg is mondtam neki még akkor írta is hogy ha több időm lesz a közeljövőben akkor még talalkozhatnank mert szívesen megismerne jobban.
Szóval azért annyira gáznak nem tartom hogy rá írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!