Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy lánnyal, aki így néz ki? Fogynom kéne? Kort is légyszi
Figyelt kérdés
A karom olyasmi, mint neki:
A hasam ilyen:
A fenekem ilyesmi (de csak azt nézzétek, a többi testrésze nem olyan, mint én)
A mellem ennél kicsit nagyobb, de ilyen formájú, csak jobb képet nem találtam:
2018. okt. 9. 12:30
1/13 anonim válasza:
Az igazat megvallva nekem nem igazán jönnek be a duci lányok, de nem is a deszkak. Én valahol az arany középutat keresem. Bár ez személyiségtől is függ... Ettől függetlenül egyébként biztos találsz olyan srácot akinek ez bejön. Sőt, vannak kifejezetten olyanok, akiknek ez jön be. Úgyhogy ne keseredj el, ha mások azt mondják kövér vagy, nem kellesz nekem. Az hogy ez csúnya e vagy épp pont valakinek szexy... Ez teljesen relatív.
3/13 anonim válasza:
Fogadd el magad,és ne másoknak akarj megfelelni. Aki szeret szeresse mindened..ne azért mert ezed ilyen azod amolyan.
4/13 anonim válasza:
Miért nem magadról teszel ki képet arc nélkül.
5/13 anonim válasza:
Kajak összekerstél képeket, hogy külön-külön látva alkossunk véleményt?
Na meg ki fogja a pucér seggedet vagy melledet látni a legelején?
Kész vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!