Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy 15 éves 168centis 93 kilós lánnyal?
Figyelt kérdés
2017. jan. 11. 21:03
1/23 anonim válasza:
Nem, túl idős, de ha van legalább 3 évvel fiatalabb húgod, add át neki üdvözletem. :3 79/F
2/23 anonim válasza:
Előfordulhat. Attól függ, mit tud nyújtani személyiség szempontjából.
3/23 anonim válasza:
Ha jól érzem vele magam (és szép az arca), persze.
4/23 Technokol Rapid válasza:
Nem. De viszont egy 15 éves 168 centis 92 kilós lánnyal már igen.
5/23 anonim válasza:
Nem mert nehezebb nálam, pedig én 191 cm vagyok.
6/23 A kérdező kommentje:
Köszi akkor ezekszerint valahol még van remény
2017. jan. 11. 21:43
7/23 anonim válasza:
Nekem tetszenek az ilyen lányok :)
15/F vékony fiú
9/23 anonim válasza:
biztos hogy nem ne haragudj nem mutatoznék veled szívesen... 168 centi max 70 kilo nálam de olyan 60 körül az ideál csak hogy lásd hogy az én ízlésem szerint ez nagyon messze van 17/F
10/23 anonim válasza:
Úristen, te aztán kövér vagy!!! Eszembe sincs, de van aki a molett lányokat szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!