Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy 15 éves 168centis 93 kilós lánnyal?
Nem, mert piszok kövér vagy... és ez még csaj gyarapodni fog, ha mem állsz le a zabálással, és nem emeled fel a sgged a kanapérol.
Igánytelen, egészségtelen, és esztétikailag is visszataszito.
véleményem szerint ha teheted próbálj meg fogyni,bármilyen nehéz és hosszútávú is ,és nem csak a fiúk miatt.
Saját egészséged mindennél fontosabb.
Párkapcsolatnál fontos a külső,főleg az ismerkedésnél.
Próbálj tenni érte és hidd el sikeres leszel.
Legfontosabb az akarat és a kitartás.Sok sikert!
Amikor még 15 éves lányokra hajotottam akkor talán jártam volna mert bíztam volna benne,hogy majd melettem, miattam együtt fogy/fogyunk....De azóta nem hiszek a mesékben
F/30
Biztos vagyok benne, hogy igen :)
Ne aggódj :)
Azért kedves mocskolódó közönség. Vegyétek figyelembe, hogy rengeteg befolyásoló tényező létezik, illetve rejtett dolgok is, melyek befolyásolják a testsúlyt. Volt olyan barátnőm, aki pajzsmirigy probléma miatt felhízott 24 KG-ot és ő a tipikusan sportoló, egészségesen élő lány volt...
Ne ítéljetek elsőre. Mindenki képes a változásra :)
168 cm 15 évesen... az abban a korban jó magas :) És ezzel nincs semmi probléma.
Ne hallgass a disznókra...
Jezusom hogy mondhattok ilyent egy lanyra..
attol meg ha valaki kover lehet gyonyoru! Es ugyanugy megtalalhatja elete parjat. Ense vagyok sovany alkat 17eves vagyok 164cm 68kg megis 2,5eve van baratom, es vannak olyanok akik jobban szeretik ha van mit fogni:)
Ugyhogy nyugodj meg!
Ha meg esetleg fogyni szeretnel csinalj estenket feluleseket nekem ezzel ment vissza a kicsit a hasam minden este megcsinaltam 100at persze eloszor 50-60 es mindig tobbet:) de aztan abbahagytam mer baratom mondta hogy jobb ha van mit fogni, pedig elottem csak 50kg os baratnoi voltak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!