Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lányok, mi az a magasság ami ha egy fiúnak van nektek nem jönne be? 19/F
Én 160 cm magas vagyok. Ami nekem nem jön be.
160cm és alacsonyabb srácok, illetve 190 cm-nél magasabb srácok.. A legideálisabb a 170-190 cm közötti srácok.
175cm vagyok és nem nagyon zavarna sőt számomra jobban tetszik ha a fiú magasabb nálam ,De az se zavarna ha kisebb lenne.
Számomra a belső fontosabb mint a magasság de azt is nézem azért/L
Én 167-168 cm vagyok. Engem zavarna ha ha egy fiú alacsonyabb nálam.
Volt már hogy 172-174 cm magas fiú tetszett, de olyan is hogy 184.
Szerintem a legjobb olyan 172-190 között.
Szerintem általánosan igaz, hogy ez a lány magasságától függ, nyílván az a természetes, ha a fiú magasabb a barátnőjétől. Azért pár centi nem oszt-nem szoroz, főleg mondjuk a nagyon magas lányoknál, pl sógornőm 183 centi, tesóm 179-180.
Különben nem gondolom, hogy ezen kívül csak egy bizonyos magasság felett vagyunk hajlandóak észrevenni a fiúkat. Szerintem az összkép a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!