Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecskeméti mekiben dolgozom és ma (2018. 09. 08 19:52 körül) bent volt egy srác, nálam rendelt és hát elég szimpatikus volt, hogyan tudnám kideríteni, hogy ki ő?
Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 23:26
2/11 anonim válasza:
Ird ki kozossegiekre iyen csoportokba, hatha
4/11 anonim válasza:
Én voltam😊 Priviben küldd el az instád és bejelöllek😊
9/11 anonim válasza:
Én pedig több kecskeméti üzletben jártam és olyan lányokat láttam, hogy a mai napig vágyakozok utánuk. Felének tudom a nevét, felének nem. Amit biztosra tudok, esélytelen vagyok náluk. Vevőként blokk alapján sokkal könnyebb valakiről infót szerezni, mint fordítva. Kb. esélytelen a dolog, ha csak nem a kameráról kimentett képpel járod a várost, vagy jön be ugyanaz az ember mégegyszer. Ezen az oldalon, ahol öt kecskeméti van, teljesen esélytelen megtalálni valakit, akit buszon vagy egy gyorsétteremben láttál.
10/11 anonim válasza:
Hát, én kecskeméti vagyok, de én reggel voltam bent. :D Amúgy sehogy, talán ha kiírod egy csoportban akkor jelentkezik, de nem sok esélye van. Esetleg betéved máskor, az a legvalószínűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!