Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a gáz mert megsimogattam?
Elso randi.
Mondtam neki h jojjon kozelebb mert egymas mellett ultunk en meg atkaroltam es elkezdtem simogatni a hátát erre ő eltávoldott és 5 percen belul tovabb alt.
Gyakorlatilag taperoltad az első randevún.
Szóval gáz.
Egy lófszt!
Gondolkozzal mar a simogatas meg a taperolas nem ugyanaz.
Idiota...
Ja, ha csak azt a választ fogadod el, hogy "Nem, nem te vagy a gáz, hanem a csaj a gáz, mert mit képzelt magáról, hogy még simogatni sem hagyta magát az első randevún", akkor tessék:
Nem, nem te vagy a gáz, hanem a csaj a gáz, mert mit képzelt magáról, hogy még simogatni sem hagyta magát az első randevún.
Hány évesek is vagytok?
Amúgy az is lehet, hogy izzadt voltál, vagy épp túl sok Axe vagy Old Spice volt rajtad (esetleg izzadtságra valami sziszegős szappan, ami tényleg tuti), lehet, hogy a lehelleted volt kellemetlen, az is lehet, hogy nem is voltál szimpatikus neki, de nem merte megmondani, és bizony igenis lehet, hogy túlságosan bizalmaskodónak érzett, és jobbnak látta eltávozni a színről, mielőtt a kezed a melltartóján kezd el babrálni (feltéve, hogy van már olyan idős, hogy melltartója legyen).
De természetesen te egészen biztosan nem voltál gáz, ez egy mérhetetlenül sértő és megalázó feltételezés pont RÓLAD. Ahh.
Nekem nem volt bajom azzal, hogy simogatta a srác a hátam... nekem még a combom is fogta/simogatta...
De én 18 éves vagyok a srác pedig pár évvel idősebb nálam... és igazából ismertük egymást csak most mentünk randizni először...
A személyektől és a helyzettől függ az egész 🤷🏼♀️
De nem gondolom úgy, hogy egy sima, egyszerű hátsimi baj lenne... (de lehet hogy a csajszi alapból félénkebb, visszahúzódó...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!