Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a értelmes lányok?
Egyszerűen nem lehet lányt találni 16-18 éves korosztályban aki értékelné az elegáns 17-18 éves férfiakat (mint pl én is) és ez nagyon nyomaszt. Én tényleg csak egy értelmes okos szép lányt szeretnék magam mellé aki pont annyira kattos mint én és egy értelmes közös témán jár az agyunk nem pedig a "sminkandmüköröm" mert ezek kikészítenek... Nem azt mondom hogy nem kell a smink néha de mikor már több kilo van rajta azért az durva viszont a műkörmöt azt utálom. Szóval ha valaki tudna segíteni hogy esetleg hol tudnék kutakodni vagy akármi mert basszus tényleg itt lenne már az ideje de egyszerűen nem tudom miért nem jön össze. Elismerem nem vagyok a világ legjóképübb férfia de azért nem is csak szerintem teljesen elviselhető vagyok. Az autó fanatizmusom ellenére a személyiség is elviselhető és rengeteg mindent megad ék egy lánynak csak tényleg érdekel hol tudnék olyan lányt találni mint amilyet leirtam.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos az a helyzet, hogy komoly, értelmes és mellé szép lányt borzasztó nehéz találni. Én a szerencsére bízom, hogy majd belebotlok egybe.
Mindezek ellenére, én speciel olyan lány típusba szerettem bele, amit el sem mertem volna képzelni előtte...
A szerelem jön magától, ha nem na akkor kell elkezdeni kutakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!