Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezek még rendes, értelmes lányok?
Állítólag van a világ egy eldugott zugában még 1-2 lány, aki nem csak a pénzesekre és a bunkókra nedvesedik, bár ahogy tapasztalom, az sajnos nem itt van.
Persze az a védekezés a lányok részéről még mindig tökéletesen működik, hogy "a pasiknak csak ez kell" meg "a férfiak se jobbak" illetve az örökzöld "nem kell általánosítani" szöveg, de attól még a tények tények maradnak :D
Most komolyan...nem gondoljátok, ha nem Miss P#csa módjára kelletnétek magatokat, flegmáznátok és csak a bunkó pénzes köcsögökre gerjednétek, akkor esetleg a normális srácok is odamennének hozzátok? Merthogy bőven vannak, csak valahogy a lányok 99%-át ők rohadtul nem érdeklik, csak utólag tudnak sírni, hogy minden pasi csak kihasználja szegénykéket és merre vannak a normális fiúk...
Jó lenne ha legalább látnám/látnánk, hogy még léteznek olyan lányok akikért érdemes küzdeni, mert értékesek. De sehol sem látok mást csak divatr#bancokat
ma már nem érdemes hosszú távon tervezni 1 lánnyal sem mert alkalmatlanok rá. nekik bejön az az életvitel h mindig mindent fizetnek nekik és megkapják amit csak akarnak aztán ha megunták az illetőt továbblépnek
üdv 2016-ban
Szia! Én egy 16 éves lány vagyok, remélem nem baj, hogy leírom a véleményem. :)
Igazad van. Részben. Tényleg vannak olyan lányok, nem is kevés, akik bármit megtennének a pénzért. Nekem is van ilyen ismerősöm, nem is egy, sajnos.
Azonban vannak normális lányok is, de a legtöbb fiú pont a fentebb említett lányokat veszi észre..
Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, egyáltalán nem vagyok az, sőt..
Engem soha nem érdekelt az, hogy kinek milyen az anyagi helyzete, sőt, én kimondottan olyan vagyok, aki attól érezné magát kényelmetlenül, ha a párja jóval tehetősebb anyagi háttérrel rendelkezne..
Még nem volt barátom. Ennek nem az az oka, hogy csúnya, buta vagy valami hasonló lennék.. Nem. A külsőmmel meg vagyok elégedve, persze tudom, hogy nem vagyok világszépe. Butának nem nevezném magam, szeretek olvasni, új dolgokat tanulni, mondhatni művelt vagyok. Most ne úgy képzelj(etek) el, hogy egy magába forduló, depressziós stréber vagyok, mert nem vagyok az. Szeretek és szoktam is bulizni, viszont nem csak ennek élek.
Az az oka, hogy nem volt még barátom, hogy manapság a fiúk (TISZTELET A KIVÉTELNEK!) az olyan lányokat veszik csak észre, akik, bár kívülről tökéletesek, belül üresek, csak a pénz érdekli őket. És inkább megvárom, amíg egy okos, helyes, intelligens, humoros fiú érdeklődik utánam, aki megbecsül, nem pedig kihasznál és eldob egy éjszaka után, aki azért szeret, aki vagyok.
Ezt ne vedd támadásnak, nem annak szántam. Mint mondtam, tényleg igaz az, amit írtál, viszont nem írtál le mindent, ennek ugyanis nem csak egy oldala van. Tudod, a boltokban is azt árulják, amit az emberek keresnek. :)
Tudod az az igazság,hogy lennének normális lányok.Valódan lemnének.De általában velük az a helyzet hogy nem szólítják le őket,mert sokaknak túl nehéz egy gondolkodó lánnyal lenni,vagy próbálkozni.Így az általad keresett normális lány nagyon kihaló félben van,mert senki sem szeret egyedül lenni,és inkább csinál magából divatr#bancot,vagy pénz éhes pics@t.Mert azt látja hogy ezek a nő típusok kelendőek.De az ilyen lányokat sose hosszútávra...Na mindegy szerintem érted mit akarok ezzel.Vagy azért lesz más ember mint amilyen valójában,mert így próbál beilleszkedni.Tudom hogy ezért sokan kőkeményen le fognak pontozni,de én így látom ezt a dolgot.Azért ha nagyon figyel,biztos találsz normális lányt is valahol.(Arra azért készülj fel hogy egy darabig távolságtartó lesz,mert keresni fog egy hátsó szándékot,de majd kialakul.)
Bocs ha valamit elírtam.
Shm...a vesztes fel nem tudja elfogadni a vereseget tipikus
A csajok k,rvak a fiuk meg csicska pawak
Rendes fiuk vannak elvetve de normalis lanyok nincsenek, belejuk van kodolva a riban.cság es az anyagiassag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!