Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezek még rendes, értelmes lányok?
Állítólag van a világ egy eldugott zugában még 1-2 lány, aki nem csak a pénzesekre és a bunkókra nedvesedik, bár ahogy tapasztalom, az sajnos nem itt van.
Persze az a védekezés a lányok részéről még mindig tökéletesen működik, hogy "a pasiknak csak ez kell" meg "a férfiak se jobbak" illetve az örökzöld "nem kell általánosítani" szöveg, de attól még a tények tények maradnak :D
Most komolyan...nem gondoljátok, ha nem Miss P#csa módjára kelletnétek magatokat, flegmáznátok és csak a bunkó pénzes köcsögökre gerjednétek, akkor esetleg a normális srácok is odamennének hozzátok? Merthogy bőven vannak, csak valahogy a lányok 99%-át ők rohadtul nem érdeklik, csak utólag tudnak sírni, hogy minden pasi csak kihasználja szegénykéket és merre vannak a normális fiúk...
Jó lenne ha legalább látnám/látnánk, hogy még léteznek olyan lányok akikért érdemes küzdeni, mert értékesek. De sehol sem látok mást csak divatr#bancokat
Már kezdenek k**rv@ unalmasak lenni ezek a kérdések. Lapozz alulra, ott lesz még 8000 ilyen. Kicsit olvasgatsz, és már is nem kell a másik idejét húznod ezzel a sablonos maszlaggal.
Azt mondod, hogy nem találsz, meg satöbbi... Akkor elmondod nekem, hogy kerestél-e egyáltalán ilyen lányokat? Ha igen, hol? Bulikban? Ott cica, nem is fogsz találni.
Mindig is meg akartam kérdezni egy nőgyűlölőt erről: Ha utálod az ellenkező nemed, akkor kihez vonzódsz? Csak mert ha ne adjisten meleg vagy, nem a lányokkal kéne foglalkoznod.
Most sokmindenre kitértem, és sikerült is felidegesítenem...:) Gondoltam én is rabolom a Te idődet, ha már te is az enyém.
Egyébként kedves 34%-os (de jó volt ezt kimondani:D):
Nézd meg kettőnk kommentjét, ill. a tiedet. Szerintem látszik, hogy hármunk közül ki a legbutább... Ráadásul nem is neked szólt.
Van egy ősi mondás: "Akinek nem inge..."
#19:
Ne akard megtudni szívem, hogy milyen az, amikor én dühös és felháborodott vagyok.
A vicc az egészben, hogy ez a "kislány" még mindig helyesebben tud írni, mint te, nagyfiú. És ha nem érted, az az egyéni problémád. Ha ilyen egyszerű dolgokat nem tud felfogni az agyad, akkor gondoltam szólok: "Fokozott fejlesztés szükséges".
Csak annyi eszed lett volna, hogy nem írod ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!