Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban már volt egy kérdésem. Most ez a miért van? :D Többi lent.
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy udvaroltam neki,ő ellenszenves volt. Megtudta,hogy van egy 35millás autóm(BMW F10 M5) és már is kereste a társaságom. Ma is találkozni akart. Úgy volt közlöm vele,hogy velem ne az autóm végedt legyen. Erre rámmászott az autóban majd jött a többi. Én eddig is szerelmes voltam belé,de nem rég jöttem haza és most mégjobban imádom őt. :D De tuti,hogy a pénzért van velem. Most a büszkeségemre vagy az érzéseimre támaszkodjak? Ti mit csinálnátok,mi tévők lennétek? Gondoljátok át komolyan kérlek!2018. szept. 7. 21:35
1/8 anonim válasza:
Ilyen esetekben érdemesebb a józan eszedre hallgatnod. Küldd el a csajt a francba. Kapcsolatot keresel, nem egy hivatásost.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm a válaszod. Eddig,míg nem feküdtünk le úgy is rohadt nehéz volt a büszkeségemre hallgatni,de ezek után meg aztán pláne. :D
2018. szept. 7. 21:49
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem kifejezetten a büszkeségedről van szó, hanem a pénzedről. Ha belekezdenél egy kapcsolatba a csajjal, elvárná, hogy költs rá. Miért pazarolnád ilyen olcsó hivatásosra?
4/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz...elgondolkodom rajta!
2018. szept. 7. 21:58
5/8 anonim válasza:
Te mit szeretnél a kapcsolattól? Ha annyi kell, hogy a BMW-d (amihez amúgy gratulálok, gondolom nem kis munka volt benne, hogy megszerezd :D) mellett legyen egy kirakatbarátnőd, akkor tökéletesen meglesztek így is. Ha azt is elvárnád, hogy esetleg szeressen is, akkor hanyagold a kapcsolatot.
Egyszerűbb mint gondolnád, ha meglátod ignorálod, levegőnek nézed, közösségi médiákon meg letiltod és istenpá. :D
6/8 anonim válasza:
Én a helyedbe hagynám az ilyen buta libákat. Egy sem érdemel normális kapcsolatot.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Elgondolkadtatóak! :))
2018. szept. 7. 22:58
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibámért. ** Elgondolkodtatóak. :)
2018. szept. 7. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!