Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnője, mégis néz?
Figyelt kérdés
szóval van egy srác, akivel egy suliba jártam, most végzett. amikor a suliba jöttem, meglátott. kikeresett osztályképek közül, megkereste a nevem és rám írt... ennek a srácnak már két komoly kapcsolata is volt. több évesek. nagyon nagyon helyes srác. írogatott, de nem lett semmi, és összejött egy lánnyal. már majdnem egy éve együtt vannak, mégis, ha összefutunk, vagy futottunk iskolában, boltban, akárhol, egyfolytában nézett... néha még ír.
de ez mit jelenthet?
fiatalabb vagyok nála 3 évvel.
viszont mostanában állandóan vele álmodok, és felkavar, utána jobban kötődök hozzá, mint kéne, és pár nap múlva ez a kötelék elhalványul majd eltűnik. mi ez?
2018. szept. 1. 17:03
11/11 anonim válasza:
A kérdező csak annyit akar hallani hogy tetszik a pasinak, csihadjatok már le. Nekem sosem volt barátom, sztem hajts rá ha akarsz na 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!