Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van barátnője, mégis néz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnője, mégis néz?

Figyelt kérdés

szóval van egy srác, akivel egy suliba jártam, most végzett. amikor a suliba jöttem, meglátott. kikeresett osztályképek közül, megkereste a nevem és rám írt... ennek a srácnak már két komoly kapcsolata is volt. több évesek. nagyon nagyon helyes srác. írogatott, de nem lett semmi, és összejött egy lánnyal. már majdnem egy éve együtt vannak, mégis, ha összefutunk, vagy futottunk iskolában, boltban, akárhol, egyfolytában nézett... néha még ír.

de ez mit jelenthet?

fiatalabb vagyok nála 3 évvel.

viszont mostanában állandóan vele álmodok, és felkavar, utána jobban kötődök hozzá, mint kéne, és pár nap múlva ez a kötelék elhalványul majd eltűnik. mi ez?

2018. szept. 1. 17:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
43%
te most raktaron vagy neki. ami azt jelenti ha szakit a baratnojevel te lehetsz a kovetkezo puncika akit felhuz a farkara.
2018. szept. 1. 17:04
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes választ

azért vannak többéves kapcsolatai gonfolom, mert ilyen :)

2018. szept. 1. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Az elöttem szóló nagyon értelmes ember hozzászólásánka szexuális vonatkozásaival nem értek egyet viszont tényleg lehet te vagy a "B" terv nagyon sok haverom csinálja azt hogy jár egy lánnyal és van egy csaj akivel a barátzónában van és ha a barátnőjévek szakít előveszi a "B" terv csajt
2018. szept. 1. 17:18
 4/11 A kérdező kommentje:
de ez mire jó?
2018. szept. 1. 17:46
 5/11 A kérdező kommentje:
vagy lehetséges, hogy az riasztotta el hogy barátom volt? én úgy érzem, ez a legtöbb fiúnál nem szempont
2018. szept. 1. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:
ne törődj az ilyen aljas hímfasisztával
2018. szept. 1. 18:13
 7/11 October15 ***** válasza:
60%

6.: Az hímsovinizmus te nagyon kretén. XD

Kérdező: Hát yep ha éppen van pasid akkor általában nem hajtanak rád ez elég logikus nem? :D Igazán csodás kapcsolatok lehetnek ezek ha mindketten a B terven agyaltok. :D

2018. szept. 1. 18:25
 8/11 A kérdező kommentje:
gondolom a multidot nem erted
2018. szept. 1. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Házasok?
2018. szept. 1. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:

7-es nyugodtan kötözködjél,mert látszik itt éled ki az ,,életed'' LoL

Szánalmas emberke xd

2018. szept. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!