Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már elég régóta beszélgettünk interneten és találkoztunk. Ő is és én is visszahúzódóbbak vagyunk. Nagyon gázra sikeredett a találka mert alig szóltunk egymáshoz csak vagy egymást vagy a földet bámultuk. Nagyon nincs önbizalmam és tudom hogy ő csalódott bennem és elrontottam mindent. A nagy baj benne az hogy én iszonyatosan beleszerettem, és erre az élő találkozás rengeteget rásegített. Nem kelett volna találkoznom vele mert így csak megutált. Ő azt mondta nem csalódott de biztos vagyok benne hogy csak azért mondja mert nem akar megbántani. Mitévő legyek? Nem vagyok neki elég jó, és inkább felvagdosom az ereimet, viccen kívül. Szeretném azt hinni hogy jó vagyok neki de tudom hogy egy hányadék undorító fiú vagyok. És erre már ő is biztosan rájött élőben. És csak sajnálni tudom szegényt hogy nem az vagyok mint amit várt.

2018. aug. 31. 02:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem, jobban értékelne, ha őszintén elmondanád neki a dolgokat
2018. szept. 1. 11:11
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Na, sikerült már megszámolni, hogy hány-adék vagy?
2018. szept. 1. 15:30
 13/13 anonim válasza:
Hogyha az zavar hogy csúnya vagy kívül akkor próbálj meg változtatni, például vegyél menőbb ruhákat, menj el fodrászhoz, a legtöbb lány az ápolt fiukat szereti. Belülről meg nem lehetsz "undorító" mert sok annyi idős fiú mint te (nem mindenki) nem akar komoly kapcsolatot csak szexet, te viszont szereted, és ahogy beszélsz róla gondolom tiszteled. Szóval ne add fel!
2018. szept. 2. 04:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!