Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek oda hozzá?
Figyelt kérdés
Még szünet előtti utolsó napokban figyeltem fel rá a suliban (évfolyamtárs)
ha kezdődik a suli, szeretnék valamit lépni, csak nem tudom, hogyan
nem ismerem, a nevét se tudom, csak párszor láttam
mikor, és hogy menjek oda? mit mondjak?
(lehetséges, hogy lesz közös óránk, ami előny lenne)
17/F
2018. aug. 21. 19:18
1/3 anonim válasza:
Megkérded tőle - hogy telt a nyári szünetje', mit csinált , mit vár az új tanév kezedétől, mi idén a célja, nézte-e a Labdarúgó világbajnokságot stb, ne görcsölj rajta, Kedves :)
2/3 anonim válasza:
Jah a legjobbak kifelejtettem, megszólítod: jó újra látni, már nagyon hiányoztál így kicsit jobban fel tudod hívni magadra a figyelmet.
3/3 anonim válasza:
Nem is kell odamenni hozzá, illetve lehet de nyugodt környezetben. Ha sokan csacsognak körülötte akkor inkább hívd fel és hívd meg valamire dumcsizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!