Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lany a suliban, hogyan szolitsam le/hogyan menjek oda hozza?
Tetszik egy lany a suliban de sztem en is tetszem neki ezt onnan veszem hogy mikor kozelbe vagyok nagyon nèz es en is nezem mindig mar tobbszor egymasra koszontunk volt mikor en es volt mikor ő koszont ram. :) De nem tudom hogy mit tegyek, hogy menjek oda hozza milyen urugyel? Vagy kezdesnek jeloljem be facebookon es aztan irjak ra? Ha igen akkkor azt is hogy kezdjem? Egy tippet adtak nkem ezt: Szia! Szimpatikusnak tűnsz, van kedved beszelgetni?
Ez utan mit kerdezek tole? Koszonom elore a segitseget
#1 kb. én is ezt tudtam volna leírni, köszi,hogy helyettem megtetted!☺
Még annyi hogy ne csodálkozz, ha azt mondja a csaj hogy köszi te nekem nem kellesz(persze nem így szó szerint,hanem kicsit másabb formában-lehet olyat mond-mint nekem-hogy még nem áll készen egy kapcsolatra,stb...)
Mondjuk köszönsz neki, mosolyogsz és bemutatkozol.
Aztán próbálj valamit kigondolni ami közös lehet bennetek. Pl ha jár valami szakkörre, meccsre, utcabálra, sulis rendezvényre akkor kérdezd meg ott lesz e. Lehet hogy lesz egy két kínos pillanatotok, de nyeld le, mert ha egyedül ülsz a szobádban abból nem lesz feleség :)
A másik opció hogy köszönsz neki, mosolyogsz és ahogy mondtad: csetelsz vele interneten. De innen is el kell juss oda hogy beszélsz vele személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!