Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lett belőle semmi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lett belőle semmi?

Figyelt kérdés
Van egy srác először edzés közben láttuk meg egymást utána este pedig be is jelölt a közösségi oldalakon, majd rám írt, viszont egy két üzenet után abbamaradt mindenféle elköszönés nélkül a "beszélgetés". Ezt sokszor eljátszottuk akkor írt, ha látott az edzőteremben vagy az utcán, ilyenkor általában a ruhámat, a hajamat vagy az alakomat dicsérte. Én is ráírtam többször burkoltan jeleztem, hogy helyesnek találom, de semmi. Mikor már ez nagyon idegesített megkérdeztem miért nem beszélünk többet, azt mondta csak addig ír amíg tud érdekeset utána nem. Már szinte feladtam a remény, de elég egy pillanatra meglátnom és felgyorsul a pulzusom. Mivel sokan mondták már, hogy szép és csinos vagyok, valamint nem beszélgettünk eleget, hogy megismerje a személyiségemet nem tudom mi lehet a gond. Remélem valaki tud valami magyarázatot adni rá, mit rontok/rontottam el.
2018. aug. 19. 13:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom itt a kommunikáció a probléma, nemtudtok vmit mesélni, stb.
2018. aug. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!