Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek most mi van köztünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi van köztünk?

Figyelt kérdés
Van ez a fiú akivel már régebb óta ismerjük egymást és mindig megvolt köztünk a kémia. Akárhányszor találkoztunk mindig flörtöltünk egy kicsit de ennyi. Közben a nyár elején elég jóba lettünk, és egy bulin együtt táncoltunk és utána leültünk, ő átkarolt én meg ráhajtottam a fejem a vállára (teljesen józanok voltunk). Aztán rá egy héttel elhívott találkozni. Azóta már ötször találkoztunk és egyszer hozott nekem csokit egyszer meg egy szál rózsát. De nem igazán történik "olyan" dolog. Szóval megöleljük egymást és utána beszélgetünk órákon keresztül, néha célozgatunk de nem történik semmi. A legutóbbi találkozásunknál meghívott egy kávéra, és elkezdett szakadni az eső úgyhogy odaadta a pulcsiját. Aztán elköszönésnél amikor megöleltük egymást végigsimított a karomon. Egyébként nagyon sokat bókol, meg nagyon figyelmes és mindig mondja hogy milyen jól érzi magát velem. De azért nem értem mert már nem vagyunk kicsik, egyikünknek se ez lenne az első kapcsolata, és 5. randi után szerintem bőven belefér a csók, kézfogás meg pláne. De egyik se...most ez akkor mi?
2018. aug. 15. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kell megkérdezd, lehetőleg személyesen.
2018. aug. 15. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet fél kezdeményezni. Legközelebb, ha találkoztok, csókold meg.
2018. aug. 15. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Fél továbblépni. Adj jelet, hogy mehet a csók. Vagy csak tedd meg te.
2018. aug. 22. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!