Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Összejöjjel vele, vagy sok év van köztünk és fiatal hozzám?
Ha már ezen gondolkozol, s még ide ki is írod,az már régen rossz. A 4 év alapból nem lenne sok, viszont te 20 évesen már sokkal másabb életet fogsz élni,mint ő 16 évesen. Persze,mindenre van példa, hogy sikeres párkapcsolat, de azért az esetek többségében nem illenek hosszú távon egymáshoz azok,akik ilyen esetben vannak,mint ti. Az sem mindegy, hogy te milyen pasit képzeld el magad mellé...
20/L
Szerintem az lehet fura, hogy ő középsulis, te meg már dolgozol.
Teljesen más élet.
De ha te is sulis vagy, akkor biztosan közelebb álltok egymáshoz.
Ha nem mondtál azonnal igent, hagyd a fenébe a dolgot. Nem a kezedet kérte meg, csak járni akar veled. Ha neked ezt ilyen komolyan át kell gondolnod, akkor nem is akarsz vele lenni igazán.
A puding próbája az evés. Azonnal igent mondhattál volna ha tettszik, és menet közben kiderült volna, hogy működik-e a dolog köztetek.
De az, hogy itt a gyk-n kell megszavaznunk, hogy egy lány járjon-e egy fiúval, ez elég gáz. (pedig én bevállalós csaj voltam anno, magam el tudtam dönteni, hogy akarok-e valakivel együtt lenni, vagy nem. Nem másokkal szavaztattam meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!