Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek inkább hagyjam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább hagyjam a srácot és felejtsem el?

Figyelt kérdés

Az történt,hogy megismertem neten egy srácot.Már első találkozásnál ölelgetett és nagyon sokat nevettünk.És mindig mondta,hogy ''ő nem akar nem rosszat,mint az előző barátom'' meg ''fontos vagyok neki''.Tegnap (vagy ma már nem tudom :D) kimentünk este iszogatni egy haverjával és én ültem a hintán haverja beszélgetett valakivel telefonon és ő odajött hozzám.Mondta:Gyönyörű a csillagos ég.Én:Igen szerintem is.Ő:Akárcsak te-és hozzámhajolt és megcsókoltKb.15 perccel utána mondtam,hogy most hazamegyek és valaki igya meg a maradék italomat.Ő pedig rögtön mondta,hogy hazakísér és nem szeretné ha valami bajom lenne.Délelőtt pedig kiderült,hogy több lánnyal volt dolga mint az első találkozásnál mondta.(Egy 1 éves kapcsolatát említette és akikkel rövidebb ideig volt együtt.)És első találkozásnál mesélt egy sztorit,hogy 1 hónapja felment az exéhez és úgy együtt voltak.Ezekre a kapcsolatokra amikről nem számolt be azt mondta,hogy barátság extrákkal voltak és egyéjszakások.Nekem ma azt mondta azért nem mondta ezeket,mert nem akarta,hogy elítéljem és ő szeret engem és fontos vagyok neki.Szerintetek átver?Hagyjam vagy ismerjem meg?16/L

U:i.Eddig háromszor találkoztunk és a 2. és a 3.egy napon volt.

2018. aug. 13. 16:09
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Khm khm érdekes fejelemények történtek azóta :D

A szakértő barátnőm nemes egyszerűséggel ráírt facebookon,hogy van-e kedve haverkodni stb.Aztán megkérdezi a barátnőm,hogy van-e valakije és végig RÓLAM beszélt utána neki,hogy mennyire szeretné,hogy bízzak benne és ne haragudjak rá!Utána azt is mondta a barátnőmnek,hogy milyen aranyos vagyok és megértő és az ideálja vagyok! :D Jelenleg itt ugrálok örömömben,de azért nem lovagolom bele magam

Mindenkinek köszönöm mégegyszer a válaszát <3

2018. aug. 14. 17:03
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
:D:D
2018. aug. 14. 17:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

És te tényleg össze jönnél egy olyan emberrel,aki már tini korában egyéjszakázik?

Nehogy azt hidd hogy az ilyen ember téged hosszú hónapokig csak nézegetni akar.

2018. aug. 14. 18:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Ha bárkit is érdekel...nem jöttem össze azzal a sráccal hagytam a fenébe.És halljátok az aki megérdemel végig ott volt előttem,a legjobb barátom(most már a barátom:) ).Végig vigasztalt az eset után és mellettem volt,aztán már én is éreztem valamit iránta,de elhesegettem az érzéseim egészen szeptember 27-ig amikor Ő bevallotta hogy többet érez irántam.Azota pedig boldogok vagyunk a srác meg meg is rohadhat tőlem😅
2018. dec. 1. 20:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó olvasni,hogy valaki jól döntött.
2018. dec. 2. 09:27
 26/28 anonim ***** válasza:
67%

Jesszus mi? Mi történt?

Egyik kommentbe az volt h “huuu a baratnomnek azt isrta h az ideálja vagyok és ez rohadtjo de boldog vagyok...” a másikba meg az h “összejöttem a legjobb barátommal a srac meg rohadjon meg”

Most nem értem, mit csinált a srac? Végül csak meg akart fektetni v mi?

2019. jan. 9. 22:41
 27/28 A kérdező kommentje:
Üvöltött róla a vége felé,hogy csak egy strigula lennék neki🙄
2019. jan. 10. 08:36
 28/28 anonim válasza:
40%

Ne legyél màr ilyen hülye p.csa már ne haragudj. Mi vagy te őrmester mindentvakarsz tudni? Amikor meg mesélünk a volt barátnőikről az meg baj...

Egy full jó arc csókának tünik a srác...

És ez a szöveg a fiuknál azt jelenti, hogy baromira ég az a láng benne... Te meg komoly ott hagytad?

Nézd ha nem szimpi hagyd de szerintem a srác korrekt...

De így otthagyni a hintán öregem és nagyon nagyon megüti az ember és csoda ha ilyen kitartó meg magyarázkodik neked...

2019. júl. 29. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!