Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inkább hagyjam a srácot és felejtsem el?
Az történt,hogy megismertem neten egy srácot.Már első találkozásnál ölelgetett és nagyon sokat nevettünk.És mindig mondta,hogy ''ő nem akar nem rosszat,mint az előző barátom'' meg ''fontos vagyok neki''.Tegnap (vagy ma már nem tudom :D) kimentünk este iszogatni egy haverjával és én ültem a hintán haverja beszélgetett valakivel telefonon és ő odajött hozzám.Mondta:Gyönyörű a csillagos ég.Én:Igen szerintem is.Ő:Akárcsak te-és hozzámhajolt és megcsókoltKb.15 perccel utána mondtam,hogy most hazamegyek és valaki igya meg a maradék italomat.Ő pedig rögtön mondta,hogy hazakísér és nem szeretné ha valami bajom lenne.Délelőtt pedig kiderült,hogy több lánnyal volt dolga mint az első találkozásnál mondta.(Egy 1 éves kapcsolatát említette és akikkel rövidebb ideig volt együtt.)És első találkozásnál mesélt egy sztorit,hogy 1 hónapja felment az exéhez és úgy együtt voltak.Ezekre a kapcsolatokra amikről nem számolt be azt mondta,hogy barátság extrákkal voltak és egyéjszakások.Nekem ma azt mondta azért nem mondta ezeket,mert nem akarta,hogy elítéljem és ő szeret engem és fontos vagyok neki.Szerintetek átver?Hagyjam vagy ismerjem meg?16/L
U:i.Eddig háromszor találkoztunk és a 2. és a 3.egy napon volt.
*De ha jól érzi magát vele, akkor lehet, hogy lesz hosszútávú,.
Meg pl a srácnak is elvileg volt már egy komolyabb párkapcsolata, ha őszintén mondta, szal lehet, hogy ezek az alkalmik pont úgy alakultak, meg azóta lehet komolyodott is , és kész lenne elköteleződni, nem tudhatjuk.
Volt egy 1 éves kapcsolata,de a lány külföldre költözött és nem tudtak volna találkozni.A másik 2 kapcsolatában mindig átverték és megcsalták.
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek <3 Szerintetek jó ötlet,hogy azt csinálom,hogy a ''szakértő'' barátnőmet elhívom velünk és a srác társaságában leszünk és a barátnőm ''megfigyeli''? :D Mert ő tényleg nagyon ért ezekhez.
"Igen ha random feljár k-rogatni az exét tuti kedves őszinte srác"
Én ezt nem ellenőriztem le, nem én tartottam nekik a gyertyát. Valszeg nem is ismerem a sztori szereplőit:))
#15: Az a jó ötlet,ha soha többé nem beszélsz .
Miért nehéz más, normális,nem gyanús fiút keresni?
Soha többé nem beszélsz vele*
Bocsi elírtam
"Szerintetek jó ötlet,hogy azt csinálom,hogy a ''szakértő'' barátnőmet elhívom velünk és a srác társaságában leszünk és a barátnőm ''megfigyeli'"
Szerintem nagyon jó ötlet, szerintem mindenképpen kéne valaki , aki segít , és jó emberismerőnek véled, így szerintem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!