Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 15-19 éves fiúk! Ha csak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-19 éves fiúk! Ha csak a külsőt néznétek egy lányom akkor kit hívnátok előbb randira? Egy vékony lányt vagy egy picit teltebbet és miért?

Figyelt kérdés

Vékony: [link]

Kicsit teltebb: [link]

2018. júl. 26. 23:48
1 2
 11/18 $$$$$ ***** válasza:
Matmint 8-as nem 5 ös 😅.
2018. júl. 27. 00:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Is is.y de a teltebb inkább!
2018. júl. 27. 00:11
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

Mindenképp vékony, kérdés nélkül. Telt nem tetszik, konkrét miért nincs, egyszerűen tetszik a vékony alak. Kis/közepes formás mellel számomra tökéletes, a nagy nem tetszik. Fenékügyileg pedig szitúgy kicsi és formás, manapság elterjedtebb potrohaszerű fenék se tetszik.

De egyébként a fő szempont az alak(vékony) és arc egyszerre, utána fenék és mell. Nem azt mondom, hogy tökéletesen meg kell felelni egy lánynak az ideálomnak, de azért messze ne legyen, és a telt az igencsak messze áll. Ettől függetlenül nem nézem le őket, nem szólom meg, stb. másoknak tetszik, nekem nem, emiatt nem fogom randira hívni se. Felesleges és egyiküknek sem jó.

Egyébiránt nálam túl vékony lényegében nem is létezik. Én azon a véleményen vagyok, hogy a külső is számít. Egy kapcsolat pedig úgy működik jól, ha belső és külső egyaránt teljesül. (ismét megemlíteném: nem kell tökéletesen, de ne túl messze az idealtól)

2018. júl. 27. 01:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Nagy Márknak csak a Bekák jönnek be.
2018. júl. 27. 08:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp második. Hogy miért? Nem tudom megmondani, nekem ez jön be.
2018. júl. 27. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Elől deszka, hátul léc, kettő között fűrészpor. Nekem egy nő az nő legyen. Ne pedig Jacko fiatalon.
2018. júl. 29. 01:13
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
A teltebbek mindig jobban bejöttek
2018. júl. 31. 08:38
 18/18 anonim ***** válasza:
A vékonyabb jobban tetszik 16f
2018. júl. 31. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!