Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen 174 cm-es magasság és 51 kg mennyire ideális?
Én egy csak pár centivel magasabb és pár kilóval nehezebb "hím" vagyok, úgyhogy nekem ideális. :)
De amúgy ha nem is nagyon sokan, de vannak még, akik szeretik a vékony lányokat.
6os ez inkább tömeg és nem súly (nem okoskodásból, csak kijavítottam)
Nekem megfelelne kérdező, habár a magas lányok általában magas pasit keresnek (174 lányba magas és igen tudom van magas , mondjuk 190 vagy 200..)
Mindegy az én 172 cmmel tetszenek a magasabb lányok is, én az arcot nézem, nekem ez a felszínességem.
18f
Nagyon vekony lehetsz:) en kb annyi cm vagyok mint te (talan 1-2 centivel magasabb),de 60-61kg vagyok es meg igy sem nagyon vagyok mondhato kovernek.
De az a lenyeg,h magadnak megfelelj,ne nekunk vagy a korulotted levo himeknek,ha te elegedett vagy akk szuper:) csak remelem nem fogsz fogyni mert az mar az egeszsegedere is veszelyes lehet:)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!