Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha első randin hagytam magam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha első randin hagytam magam?

Figyelt kérdés
Rám irt egy fiú rá 2 nappal taliztunk is nagyon vonzonak talaltam és ugy gondolom ő is engem megcsokolt aztán én is őt és hagytam hogy puszilgassa a mellkasom és és fogdossa a fenekem nagyon élveztem aztan feláltam és magahoz huzzot hogy uljek az olebe tettem a fejem hogy jaj nem akarok pedig az olebe akartam ulni aztan oda ultem még mindig beszelunk és megint talizni fogunk ..de nem baj hogy hagytam magam?vagy vissza kellet volna fognom az érzéseimet?

2018. júl. 25. 02:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ha szamit valamit én 17 vagyok a fiu pedig 20
2018. júl. 25. 02:02
 2/11 anonim ***** válasza:
nem. kicsit sem.
2018. júl. 25. 02:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát én fiúként mondom, hogy ezt enyhén szolva nem tolerálnám akkor se ha a pasi kezdi. Első csók nálam nyilván nincs kőbe vésve de alapos ismeretség után, nem vágyom rá aztán hopp megcsókolom. Fenék és mell puszilgatás? az már számomra erotika és legkorábban hónapok után.
2018. júl. 25. 03:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsit korai volt.

Mit akar a srác? Ugyanazt szeretnétek? Lehet a srác csak pár éjszakát töltene el veled... mármint ez nem baj, akkor ha te is ezt szeretnéd!

Beszéljétek meg minél előbb, mik a terveitek egymással!

2018. júl. 25. 07:20
 5/11 anonim válasza:
51%

A kettes válaszolónak írom.

Ja és Dugni csak házasság után ? Hány éves vagy hogy így gondolkozol? Ha nem fiatalon akkor mikor lehet ismerkedni? Ilyenkor minél több emberel kell meg ismerkedj. Bár nem első randin kel puszilni a lányt a leírás szerint. De bakker a csók első randin sok? Rlly? 17 éves had élje már az életet amíg tudja.

2018. júl. 25. 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

Más 17 évesen már aktív életet él más téren is, ő meg hagyta hogy megfogja a fenekét és puszilgassa. Huhaa mekkora egy rib! Hát tényleg.

Kérdező, nem, nem gáz. Megértem hogy jól esett, és ha jól esik csináld.

2018. júl. 25. 08:18
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Talizunk? 38/F
2018. júl. 25. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit igen. Marmint az a resze, hogy fogdosott teged. Oke, hogy 20 eves, de ha mar 2 nap utan az elso randin az a fontos, hogy fogdossa a feneked, meg hogy magara ultessen, az mar kicsit sok... Szoval erted, ez elegge ugy hangzik, mintha a testedre hajtana. De te tudod. Mindenesetre ne add magad ilyen konnyen.
2018. júl. 25. 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam én semmi olyan baromságot, hogy szex házasság után. Én pusztán kicsit kifejtve válaszoltam a kérdésre, hogy a csók még elmegy de ölében ülni, fenekét fogdosni, mellkasát csókolni sok, gyors.
2018. júl. 25. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz, vannak ilyen lányok is, meg vannak olyanok is akik hetek/hónapok után sem lennének képesek ilyet csinálni. Ha jól esett és nem érezted úgy mintha erőszakoskodna, akkor meg főleg nincs vele semmi baj.

De! Ahogy előttem is írták, lehet hogy ez a srác nem komoly kapcsolatra vágyik tőled, szóval ha te arra vágysz akkor nem biztos hogy ő a te embered... Ha viszont te is ezt akarod, amit ő, akkor nincs vele semmi baj ha belemész (akár többe is), a lényeg hogy ne bánd meg, és még így is legyen meg az a bizalom köztetek, hogy tudod, nem tenne olyat veled amit te nem szeretnél.

Egyébként nem biztos, hogy jó ha megbeszélitek, mert lehet hogy azt mondaná hogy kapcsolatot akar, csak azért hogy kihasználhassa a tested, és az szerintem sokkal jobban fájna. Ha nem próbál meg megismerni hanem mindig csak kavarni akar, akkor onnan sejtheted hogy csak a tested kéne neki...

2018. júl. 25. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!