Fél éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta is szerencsére rendszeresen megjön a menstruációm. Szeretnénk már a férjemmel babát, és most akarjuk elkezdeni. Így van rá esély hogy akár az első hónapokban összejöjjön?
Vagy napra pontosan jön meg vagy max. 1-2 nap eltéréssel.
Így nagyjából tudom mikor lehet peteérésem.
A ciklus.hu oldalon is vezetem és nézem.
Ha peteéréskor illetve előtte pár nappal próbálkozunk, mennyi esély lehet rá hogy az első hónapban /hónapokban összejöjjön?
Persze. Amikor leteszed a gyógyszert, vagy gyűrűt, már másnap teherbe eshetsz. Az pedig külön jó jel, hogy mindig időben megjön a menzeszed, így egyrészt tudsz majd LH-tesztet használni és nem kell hőmérőznöd, másrészt meg a hormonjaid is rendben levőnek tűnnek.:)
Legyetek együtt, ahogy csak jól esik, nem hiszem, hogy erre így kell gondolni, hogy ha a peteérés környékén vagytok együtt...amikor tetszik, hiszen ezért vagytok egy pár, és még csak most kezdtétek. ne stresszeld bele magatokat már az elején.:)
hajrá!!!
30hkm
Én is mikor annak idején abbahagytam a fog. gátlót, nekem is egyből rendszeres volt, ettől függetlenül 7 hónap alatt jött össze.
Nyilván nincs kizárva, hogy egyből összejöjjön, de azon sem kell meglepődni, ha csak hosszú hónapok után jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!