Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fél éve hagytam abba a fogamzá...

Fél éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta is szerencsére rendszeresen megjön a menstruációm. Szeretnénk már a férjemmel babát, és most akarjuk elkezdeni. Így van rá esély hogy akár az első hónapokban összejöjjön?

Figyelt kérdés

Vagy napra pontosan jön meg vagy max. 1-2 nap eltéréssel.

Így nagyjából tudom mikor lehet peteérésem.

A ciklus.hu oldalon is vezetem és nézem.

Ha peteéréskor illetve előtte pár nappal próbálkozunk, mennyi esély lehet rá hogy az első hónapban /hónapokban összejöjjön?

2016. jan. 5. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én áprilisba hagytam abba a gyógyszert. Nekem is félévig pontos volt a menstruációm, az utóbbi két hónapban felborult teljesen. Vagyis Az előző hónapba 40 napra jött meg meg most is annyinál tartok, bár tesztet nem csináltam még,mert előző hónapba vagy 3at csináltam, szóval most várok még:D Szóval remélem nálad nem ez lesz, de nálam így volt....
2016. jan. 5. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze. Amikor leteszed a gyógyszert, vagy gyűrűt, már másnap teherbe eshetsz. Az pedig külön jó jel, hogy mindig időben megjön a menzeszed, így egyrészt tudsz majd LH-tesztet használni és nem kell hőmérőznöd, másrészt meg a hormonjaid is rendben levőnek tűnnek.:)

Legyetek együtt, ahogy csak jól esik, nem hiszem, hogy erre így kell gondolni, hogy ha a peteérés környékén vagytok együtt...amikor tetszik, hiszen ezért vagytok egy pár, és még csak most kezdtétek. ne stresszeld bele magatokat már az elején.:)

hajrá!!!

30hkm

2016. jan. 5. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2016. jan. 5. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is mikor annak idején abbahagytam a fog. gátlót, nekem is egyből rendszeres volt, ettől függetlenül 7 hónap alatt jött össze.

Nyilván nincs kizárva, hogy egyből összejöjjön, de azon sem kell meglepődni, ha csak hosszú hónapok után jön össze.

2016. jan. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!