Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetetek lencsefőzelékkel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetetek lencsefőzelékkel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, h nagyon finom lencsefőzeléket tudok főzni tükör tojással mindennel. Szerintetek csipázzák a csajok?
2018. jún. 20. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

alap! oda mész..

szia megkóstolnád a lencsefőzelékem két tojással cicus?

2020. máj. 23. 23:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha megengedi, hogy meztelen s&ggét bekenjed a fincsi főzelékeddel, aztán le is nyalhatnád, biztos szimpi lennél neki.
2020. máj. 24. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Beléd szerethet egy lány a nagyon finom főztöd miatt, mert nem csak a férfi szívéhez vezet a gyomrán át az út ám! :)

Az én szerelmem pl. kb. egy évvel azután, hogy elkezdtünk járni fedezett fel egy receptet, amit kipróbált és annyira ízlett nekem, hogy én tényleg újra beleszerettem, és ahányszor csak olyat készít, és érdekes módon az is lencsefőzelék, mindig újra és újra beleszeretek, már csak a gondolatától is, szóval működhet ám! :)

2020. jún. 1. 16:14
 14/14 anonim válasza:
Hát, anno valami sulitv kérdezte a srácokat hogy hogyan csajoznak, még valamikor 2010 körül volt, és ott az egyik csávó túrós csuszával cserkészte be a lányokat, megjegyzem, állítása szerint igen sikeresen. Szóval én bízok benned!
2020. júl. 31. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!