Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a kapcsolatoktól, a kötöttségtől. Mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Nem vagy egyedül...
Nekem a gyomrom szokott görcsölni. Én mindig ebben a szituációban vagyok:
Addig minden jó és love érzések kavarognak bennem egy adott pasi iránt, amíg azt nem mondja, hogy ő is szeret és járna velem. Mikor ez a pillanat megtörténik, görcsöl a gyomrom és rossz érzések kavarognak bennem. Nem tudom eldönteni miért van ez.
Sziasztok
Lehet ez azért van mert féltek hogy mi fog törtnéi a jövőben. Ezt úgy értem hogy attól tartotok hogy ez a "happy" egyszer csak megfog szüni vagy hogy rájöttök egy idő után hogy nem egymáshoz valók vagytok.
Ezt most csak a kérdezőhöz szól: Szüleid azt akarják hogy boldog légy. Így ne félj tőle hogy elveszíted azt hogy ők kicsi gyerekük vagy mert te az maradsz egy életre a szemükben.
Szóval mindent egybe véve ne féljetek. És még annyi hogy ismerjétek meg jobban azt akit kinéztek magatoknak nézzétek milyen veletek és másokkal.
Ezt mindent egy 18/F mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!