Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmeket táplálok a Tanárnőm iránt jogilag elhívhatnám randizni ha össze szedném a bátorságom? 18f
Elmúltam már 18 szóval már felnőtt vagyok és a suliba ahová járok a történelem tanárnő nagyon tetszik mert szexi dögös 50 valahány éves vörös hajú kerek fenekű nagy cicikel egy igazi milf és én nem szeretem a velem egy korú nyávogos 18-20 éves csontváz lányokat nekem mindig az érett igazi nők tetszetek.
Én sem vagyok éretlen 18 vagyok de 25-nek kinézek borostás szakállam is van.
Ez a Nő elvált de van már unokája is és 20 éves gyerekei vannak tudom simán lehetne az anyám de ha én össze szedném a bátorságom elhívnám randevúra vennék neki virágot akkor az legális lenne magyarországon nem tiltja törvény hogy tanár és diák közt nem lehet csak munka kapcsolat?
Nem nem egyetem középiskola.
De ez a utolsó évem addig titokban tartanánk a romanconkat ha össze jönne :D
Max nevet egy jot kegrosszabb esetben
Nem fogja elmondani mert kinek, neki is kellemetlen lenne
Ellenben ha mazlista vagy, mazlista vagy, szerintem proba szerencse
De tenyleg legyen benned valami...ami megfoghatja
"Én sem vagyok éretlen 18 vagyok"
Aha.
De ne menjünk most ebbe bele. Szerinted egy tanárnő van olyan balga, hogy egy kisfiú kedvéért tönkretegye az életét? Azt írod, 20 éves gyerekei vannak. Belegondoltál már abba, mit szólnak, ha megtudják, hogy imádott anyukájuk egy 18 éves nyikhajjal akar megfiatalodni? Te hogy néznél muterodra, ha ezt megtudnád róla? Megmondom. Azon nyomban kikiáltanád egy ócska szemét lotyónak.
A Mai világban már a korkülönbség nem számít mennyi olyan szerelmről hallotunk már ahol sok évtizedes korkülönbség van.
Mellesleg elvált nő egyedül él a gyerekei már férjhez ment az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!