Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit vártok el az első néhány randin? 17/F
Egy régi lány ismerősöm felé, akivel már nagyon régen beszéltem, szeretnék nyitni.
Az első randin/programon mit érdemes bevetni? Bókok? Puszi? Netán csók? Vagy csak elsőre nem érdemes nagyban gondolkodni?
Mennyire kényelmetlen, ha egy ilyen ismerősötök váratlanul elhív valahova kettesben?
Köszi a válaszokat!
A bókok mindig jól esnek. Szerintem puszival indíthatsz nyugodtan. A csók meg talán a második-hardamik randi körül, a találka végén.
Sok sikert!
Én a csajaim egyből használom, ha nem akarja, akkor repül! Azért vannak, hogy használjam őket. Van kocsim, lakásom, kávézóm. Örüljenek neki, hogy ingyen kávézhatnak nálam. Mondjuk volt, akivel kifizetettem.
Amúgy meg alap, hogy az van amit én mondok, mertha nem, akkor tasli. Nem kell szégyenlősnek lenni, nevelni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!