Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek fel első randira? Szerintetek ez túl kihívó?
Hali. Szóval, a jövő héten lesz a sráccal az első randim. Ő mindig jó véleménnyel volt rólam, és mindig megdícsérte az öltözetem, így kezdtünk el beszélni.
Szerintetek mit érdemes felvenni egy első randira? Nem szeretnék egy akármilyen ruhában megjelenni, de ugyanakkor azt sem szeretném ha túl soknak gondolná az outfitet és közönségesnek találná.
Arra gondoltam, hogy egy kissé vöröses magasított derekú nadrágot vennék fel egy fekete magassarkú cipővel (nem túl magas a sarka és tudok benne járni), egy fekete haspólóval, és egy neccharisnyát, hogy ne látsszon teljesen csak a hasam. Meg persze a kabát odakintre. Vagy ez túlságosan kihívó?
Ha igen, akkor mi mást ajánlanátok? A helyszín egyébként egy kávézó, ahova megyünk :)
Tudom, hogy nem a kinézet a lényeg, viszont örülnék ha mondanátok véleményt, előre is köszi ^^
15/L
Olyat, amilyet egyébként is szoktál hordani. Egy kávézóba mentek, nem valami alkalomra.
Szerintem a magasított derekú nadrág pont olyan, amit a legtöbb férfi nem szeret. Főleg úgy, hogy kilóg belőle egy harisnya, neccharisnya.
De ha máskor is így öltözködsz, akkor jó. Tudja, hogy mire számíthat.
De ha egyébként nem így szoktál, akkor ne ijeszd el ezzel.
Szerintem jó a magasított derekas nadrág, ha jól áll a viselőjének.
19/F
#7: Én is imádom :D Szerintem sokkal szexibb a lányokon, mint egy csípőnadrág :D
F
Magasított derekú nadrágot akkor vegyél fel, ha a partnereden trapézgatya + vastag talpú lakkcipő van.
...aztán énekelhetitek, hogy: "She is crazy like a fool... " :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!