Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért félek ennyire egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire egy párkapcsolattól? Hogyan tudnék változtatni rajta?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még sosem voltam szerelmes, szóval még igazán komoly kapcsolatom sem volt. Kb 3 hete közös ismerősök alapján ráírtam egy lányra és azóta is napi szinten beszélünk, nagyon aranyos lány, tudok vele azonosulni, szép.. minden jó megvan benne. Viszont nem tudom egyszerűen megtenni azt a lépést, hogy elhívjam találkozni. Nem az a baj, hogy nem tudok kitalálni egy szöveget, vagy azzal hogy nincsen ötletem helyszínre, hanem csak annyi, hogy félek. Nem tudom mitévő legyek, de egyszerűen félek a visszautasítástól, félek alapjáraton egy kapcsolattól, félek az elvárásoktól. Magyarul egy punci vagyok, de nem nagyon tudom semmivel bátorítani magam.

2018. márc. 8. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos, kezd azzal, hogy elfogadod magadban, hogy nem mindenkinek tetszel és akinek nem az el fog utasítani ami kifejezetten kellemetlen, bár ez emberfüggő, hogy kit mennyire visel meg. Kb. 30 nőböl 30 fog elutasítani, de a 31. Nem, na már most te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem vergődtél át 30 elutasitáson, hanem kb. Eléd rakták a lehetőséget, az rajtad áll, hogy élsz vele, és vállalod az esetleges elutasitást, vagy nem, és akkor ahogy mondtad, punci maradsz. Az "elvárások" meg igazán jelentéktelennek mondhatóak, ha valóban szereted ezt a lányt. Legyél vele őszinte, ne játsz az érzéseivel, legyél a permanens támasza és becsüld meg, mert a te oldaladon "sétál".
2018. márc. 9. 00:30
 2/3 Császár Zoltán 63 ***** válasza:

A szerelmesség nem léte szerintem a pszichopatákra lehet jellemző, bár még egyet se kérdeztem efelől, szóval biztos voltál már reménytelenül is.

Vizsgáld meg alaposan, hogy melyik ideál lépett jól a tyúkszemedre, és keresd fel egy kis beszélgetésre, de már az ezirányú lépések a szembesüléshez is jót tesznek...

Sok sikert és el ne felejtsd megmutatni e kérdésedet a szíved választottjának, szerintem nem várt reakciókat kapsz majd...

2018. márc. 9. 09:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat srácok, sokat segítetek ezzel.
2018. márc. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!