Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek illik fizetni a randi költségeit? 17/f
Én akárhány lánnyal randiztam, egyiknek sem fizettem ki az italát soha (ha a memóriám nem csal meg :) ). Sőt, volt olyan, aki maga nem engedte, hogy helyette fizessek. Nem mindenki fogja fel egyformán, de aki elvárja tőled, azt - véleményem szerint - meg kell gondolni. Ma már nem szorulnak rá a nők, hogy helyettük fizessen a férfi, régen biztos más volt az élet, akkor egyrészt a nők is jóval kevesebbért dolgoztak, ma meg már kezd egyre jobban eltűnni a bérkülönbség. Könnyebb megmondani, hogy milyen szakmát nem tanulhat ma már egy nő, mint amit igen.
Szóval mindent egybevetve: mindenki magának fizet. Majd ha kialakul valami bizalom meg kapcsolat, akkor barterba megoldjátok. Illetlenségnek meg tolakodásnak tartom első találkozó után már egyből fizetni a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!