Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kinek illik fizetni a randi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek illik fizetni a randi költségeit? 17/f

Figyelt kérdés
Elhivtam egy lányt holnapra randizni. Egy bárba szeretnénk elmenni valamit meginni. De az biztos hogy én nem fogom az ő italát kifizetni. Mi vagyok én ATM? Sok fórumon olvastam hogy a srácnak kell fizetni. Mi van ha sz..ul sül el, vagy semmilyen folytatása nem lesz? Felesleges pénzkidobás
2018. márc. 3. 17:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én akárhány lánnyal randiztam, egyiknek sem fizettem ki az italát soha (ha a memóriám nem csal meg :) ). Sőt, volt olyan, aki maga nem engedte, hogy helyette fizessek. Nem mindenki fogja fel egyformán, de aki elvárja tőled, azt - véleményem szerint - meg kell gondolni. Ma már nem szorulnak rá a nők, hogy helyettük fizessen a férfi, régen biztos más volt az élet, akkor egyrészt a nők is jóval kevesebbért dolgoztak, ma meg már kezd egyre jobban eltűnni a bérkülönbség. Könnyebb megmondani, hogy milyen szakmát nem tanulhat ma már egy nő, mint amit igen.

Szóval mindent egybevetve: mindenki magának fizet. Majd ha kialakul valami bizalom meg kapcsolat, akkor barterba megoldjátok. Illetlenségnek meg tolakodásnak tartom első találkozó után már egyből fizetni a másiknak.

2018. márc. 4. 18:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Minek hívod el randizni egy bárba, ha nem akarsz pénzt költeni? A hangsúly nem azon van, hogy fiú vagy lány, hanem hogy ki hív meg kit. Nálunk volt olyan, hogy a barátom hívott el vacsorázni, azt ő fizette, de ha azt mondtam neki, hogy szeretnék elmenni valahova péntek este és együtt találtunk egy helyet, akkor közösen.
2018. márc. 6. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!