Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kinek illik fizetni a randi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek illik fizetni a randi költségeit? 17/f

Figyelt kérdés
Elhivtam egy lányt holnapra randizni. Egy bárba szeretnénk elmenni valamit meginni. De az biztos hogy én nem fogom az ő italát kifizetni. Mi vagyok én ATM? Sok fórumon olvastam hogy a srácnak kell fizetni. Mi van ha sz..ul sül el, vagy semmilyen folytatása nem lesz? Felesleges pénzkidobás
2018. márc. 3. 17:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A magyarázatodban már meg is válaszoltad a kérdésedet.

Elhívtad a lányt randira, magyarán meghívtad az italra.

2018. márc. 3. 18:32
 12/22 anonim válasza:
100%

Ez most komoly? :)

Ha komoly a kérdés, akkor a válasz alapvető udvariasság. Ha ezt nem érted, akkor nem való neked még barátnő. Mégis mit gondolsz, hogy veszi ki magát, ha az első találkozón ekkora smucig vagy a későbbi pároddal?

Ha nincs 2-3k-d egy randira, teljesen érthető, de akkor ne bárba hívd a lányt, hanem egy olcsóbb helyre, amit ki tudsz fizetni.

A nők általában nem is azt várják, hogy fizess, hanem, hogy FELAJÁNLD, hogy fizetsz. És egy normális lány nem várja el, hogy drága helyre vidd - ha nincs pénzed, vidd egy olcsóbb helyre, ha jófej, akkor nem fogja zokon venni.

2018. márc. 3. 18:40
 13/22 anonim ***** válasza:
5%
Ez hülyeség.Senki ne hívjon meg senkit jó lehet hogy pl nincs valamelyikőtöknél pont annyi akkor adsz neki kölcsön(!!!)De nem a pénzautómatája vagy ne fizess semmit persze lehet mondjuk 1x ha olyan de véleményem szerint mindenki fizessen magának.
2018. márc. 3. 18:55
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Ekkora egy taplót, mint te, öregem! De apád hol volt az elmúlt 17 évben, hogy megtanítson pár dologra? Édes istenem, és te jövőre már választhatsz...
2018. márc. 3. 18:56
 15/22 anonim ***** válasza:
36%
Minek hívtad el, ha nem vagy képes kifizetni egy italt? Én mondjuk soha többet nem találkozném egy olyan sraccal, aki az első randi végén közli, hogy fizessem ki a saját italomat, ő nem ATM. Ráadásul te hívtad el őt...
2018. márc. 3. 21:37
 16/22 anonim ***** válasza:
te hívtad el...
2018. márc. 3. 21:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Fú b#zdmeg és még nekem nincs barátnőm... Neked kéne fizetned, de ha a csaj nagyon ellenkezik, hogy nem akarja az apád pénzén vett italt, akkor hagyd hogy ő fizesse. Amúgymeg nem tudom hogy hogy vetted rá, hogy elmenjen veled...
2018. márc. 3. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja #17 vagyok, még az eszembe jutott hogy mi lenne ha esetleg gumit kéne venni. Mondanád a csajnak, hogy "te nem akarsz teherbe esni, vedd meg te" vagy mi? Rohadt nagy bunkó vagy hallod...
2018. márc. 3. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Általában az első pár randin (legalábbis nálam így van és volt) én fizettem, most már elég régóta megosztjuk a költségeket.

Attól nem leszel ATM, hogy egyszer kétszer elviszed valahova és veszel neki egy két dolgot.

Ha a csaj folyamatosan azt várja el, hogy te fizesd a dolgait akkor vagy az!

Menekülj, ha pl egy lány a 3.-4. randi után nem hozza fel, hogy azt amit vett azt kifizeti.

2018. márc. 3. 22:08
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Az igen. Jo nagy taplo vagy ember.
2018. márc. 4. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!