Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, hogy írjak rá?
Szóval van egy lány akivel kb. 2 éve ismerjük egymást de csak rövid ideje kezdtünk el beszélgetni messengeren, az elején csak felszínes témákat érintettünk de az utóbbi időben már komolyabb téma is szóba jött viszont legalább 2 hete elakad a beszélgetés. A kérdés pedig hogy ha csak úgy simán ráírok hogy szia van e kedved beszélgetni az gáz lenne?
Ha igen akkor mivel tudnék nyitni?
Na figyel csak, pajtikám... :)
A lányok nagyon szeretik, ha figyelnek rájuk és figyelemmel követik azokat a történéseket, amikben ők érintettek. Ha látod, hogy történt vele valami izgalmas, utazott vagy programja volt, írj neki és kérdezd meg, hogy hogy tetszett milyen volt, vagy ha mondjuk vizsgája volt, akkor kérdezd meg hogy ment, van-e már eredmény, stb...
Szerintem a szia jó kezdés,viszont ne arra kérdezz rá,hogy lenne-e kedve a beszélgetéshez..(ezt úgy is megtudod majd a válaszaiból...)
Jó ötlet lehet várni kicsit arra,hátha történik valami vele,és akkor arra rákérdezni+arról beszélgetést kezdeményezni privibe(lájkolni sztem nem muszály,egy üzinek pl jobban tudunk örülni,nem?:) L/16
Zsebemben kètszàz dollàr
Kezemben Audi kormàny
Lakàsom hatalmas kastèly
Minden làny álma vagyok èn
vagy ha ez nem tetszik
Jön a Lee hazafelè
Ismerik őt már mindenfelè
Minden szèp làny csak ròla beszèl
Jön a Lee az A8 ban
No Roxa àj itt a Lee a kiràly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!