Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Még mindig nincs túl az exén?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig nincs túl az exén?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már volt egy pár közös randink. És én azt hiszem már bele is szerettem. Nagyon jól elvagyunk a randikon. Ő már több mint egy éve szakított a volt barátjával. Nagyon sokáig depressziós volt emiatt. Viszont mostanában Instagrammon látom hogy olyan idézeteket lájkolgat mint pl: "Soha nem tudok túllépni rajtad" vagy "Vissza fogsz jönni egyáltalán valaha?"

Ez teljesen padlóra tesz. :/ Csak egy pótlék lennék számára?

Segítsetek mi tévő legyek?

2018. jan. 31. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem csak pótlék vagy. Ha lenne lehetősége összejönni a volt csávójával szerintem másnap már vele lenne. Ne bízz meg az efféle lányokban. Pattintsd le szerintem, ha annyi nincs benne hogy a szemedbe mondja hogy ő még az exét szereti.
2018. jan. 31. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehéz ez. Azt hogy valamit lájkolunk nem feltétlenül jelent valamit, viszont a helyzetedben szerintem igen, pótlék vagy.

Amúgy tuti randin voltatok? Mármint úgy hogy ő is tudja?

Mert különben lehet hogy csak havernak néz :/

2018. jan. 31. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, bármilyen sz*r is ez. En is voltam mar igy, csak az en helyzetemben en volnék a lany. Nem ertem, hogy aki nem lépett meg túl az exén, ES TUD IS RÓLA, az minek hitegeti a másikat? Na nem arra gondolok, ha volt egy randi, de ha mar kb ott tartanak, hogy mindjárt összejönnek... Az fájdalmas pofára esés.
2018. jan. 31. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!