Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek berágott rám a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek berágott rám a csajszi? 17/f

Figyelt kérdés
Na van egy lany akivel ma randiztam(első randi) Utanna el kellett mennie valahova. En ez ido alatt elmentem edzeni utanna megint ramirt hogy menjek el vele a benzinkutra. Fogtam magam gyorsan megtusoltam es ujra taliztunk. Utanna azt mondta hogy el kell fordulnia en nekem meg egyenesen kellett menni. Es ott szegenynek csaj annyit mondtam hogy szia, majd legkozelebb talizunk. Itt at lekket volna olelnem? Vagy ngkerdezni hogy el-e kiserjem haza?
2018. jan. 30. 21:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Áhhw, nagyon jó nő, nem szeretném elbaltázni.
2018. jan. 30. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Legközelebb kísérd haza és öleld meg. Nem biztos hogy zokon vette egyenlőre de ha tényleg szeretnél tőle valamit akkor ne csak egy szia legyen a vége.
2018. jan. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!