Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Miért viselkedik így a lány?
3 randi után közli, hogy ne folytassuk. Majd 5 azaz 5 nap eltelte után minden nap ő írt rám, és képeket küldött magáról, stb. Én "belementem", rendszeresen visszaírtam neki, érdeklődtem én is utána. Ez tartott egy hétig. Egyik pillanatról a másikra pedig, a semmiből, ismét nem keres, és ha én keresem, kb semmi válaszokat ad. 100%, hogy nem bántottam meg semmivel. Valaki segítsen megérteni a nőket!
Én meg közben beleestem...
(Ha értelmeset nem tudsz válaszolni, ne is vedd a fáradságot!)
18/F, 17/N
17/N? Remélem csak vicc.
Palira vett, magát teszteli, hogy mennyi teszel érte.
Nőként mondom, hogy ne akard megfejteni.
Egy a lényeg, hogy ő nem akar veled lenni, nem akar tőled kapcsolatot. Ha akarna, akkor nem így viselkedne. Innentől kezdve ne pazarold rá az idődet és ne hagyd, hogy játszadozzon veled.
Szerintem egyébként azt gondolta a 3 randi után, hogy talál nálad 'jobbat' is, de aztán rájött, hogy talán mégsem. De azért még keresgél tovább, de te ott maradsz neki tartaléknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!