Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyszín első randinak?
Figyelt kérdés
Hova vigyem el a lányt első randira? Illik ilyenkor virágot vinni? Nem tud valaki valami jó helyet itt Pécsen?
Ismerjük már egymást egy ideje és úgy érzem ő is érez valamit irántam, szóval lépek felé. Bármi jó tanács, ami jól jöhet?
(16)
2018. jan. 24. 17:40
1/10 anonim válasza:
Én inkább csokit szoktam neki vinni, első randi helyszín pedig nálam a mozi szokott lenni utána pedig elmegyünk valahova enni. Mert még nem teljesen nyíltatok meg egymás előtt ezért a filmről tudtok egy picit beszélni amíg megnyíltok egymásnak.
2/10 anonim válasza:
Egy death vagy thrash metal koncert the best! \m/
3/10 Firedoom válasza:
A 2.at tamogatom ;) de lehe folk is vagy power xD
4/10 anonim válasza:
Vagy heavy vagy black :D vagy bármilyen metál stílus
5/10 anonim válasza:
Mozi, vagy séta a városban. Ilyenkor jobban megismeritek egymást, tudtok beszélgetni a filmről, más filmekről, majd esetleg a mozi után beültök valahova dumálni.:)
6/10 szusy2 válasza:
Van egy goffrizó a király utcába, vagy a street bar vagy a cooltour reggeli akármi ilyen fancy hely szerintem tök jó
7/10 anonim válasza:
Mozi első randinak nagyon sz@r. Az arról kéne szóljon,hogy beszélgessetek, ismerjetek meg egymaga jobban. Moziban semmiről nem tudtok beszélni. Az legyen inkább egy sokadik randi. Üljetek be egy kellemes helyre, ha van ott olyan bár, ahol ki lehet bérelni egy elzárt kis helyet az tökéletes lenne. Vagy ha pl. hozzád megy fel a csaj ott filmezhettek is az szuper, ott közben lehet beszélni, átölelheted stb. Vagy társas, ilyesmi... Virág szerintem kedves gesztus de az is, ha sütsz neki valami egyszerűbb sütit. Vagy ha nem szeretnél/ tudsz valami édességet is vehetsz. De a virág is jó. A kettő együtt viszont ne! Az már túlzás lenne és egy kicsit nyalizós hatást kelt.
9/10 anonim válasza:
Vigyel engem ajandeknak.Koszipuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!