Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen romantikusabb helyet ajánlanátok Kecskeméten?
Elhívtam egy értelmesebb lányt randizni, nagyon kedvelem őt, de rámhárult a feladat, hogy helyet válasszak, én Budapesten lakom, de ő Kecskemét környékén, ezért felajánlottam hogy lemegyek Kecskemétre és bízza rám, megoldom, ne izguljon. (Kicsit izgulós/félénkebb típus)
Mindenképpen valamilyen szabadtéri helyet szeretnék, mert első randin kicsit ciki lenne egy bárban ülni, meg lehet nem tudná tartani a párbeszédet, meg ott szemezni... értitek? Valami romantikusabb szabadtéri hely kellene... Én jobban kedveltem volna ha este megyünk, de ő ragaszkodott a nappalhoz (én meg nem erőltetném estét)... De nem ismerem egyáltalán Kecskemétet, valami romantikusabb ötlet? Láttam ott egy nagyobb szabadparkot de az kicsit unalmasnak tűnt, én valami bursli vagy vidámpark szerűséget gondoltam volna, de az az igazság, hogy sok pénzem sincs... Valaki ki tudna segíteni (ötletekkel nem pénzzel :'D) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!