Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit beszéljek vele? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit beszéljek vele? Többi lent

Figyelt kérdés
Már napok óta szemezgetek egy lánnyal. Beszéltem vele mikor egyedül volt de nem ment valami jól. Kérdeztem,hogy vagy meg ezek a sablon szövegek. Majd egy kínos csend és aztán köszönt a barátnőivel elment ennyi XDDD Elég szar volt tudomxD

2018. jan. 24. 12:42
 1/4 anonim válasza:
Az biztos hogy egy lányt akkor kell megszólítani, amikor nincsenek a közelében a barátnői, mert akkor totál másképp viselkedik. Nem tudom milyen a viszonyotok (osztálytárs egy suliba e jártok stb...) , de ha osztálytársak vagytok, akkor a legjobb húzás lenne elkezdeni egy tantárgyról beszélni és aztán rátérni, hogy ,,hogy telik a napod?,, stb....legalábbis nálunk mindig ezt csinálják a fiúk és beválik :) 14L
2018. jan. 24. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ezen az oldalon kell kutatnod közös témák után, az már régen rossz.

Ami abszolút nem megy, azt nem kell erőltetni.

2018. jan. 25. 00:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Belejössz,, hidd el. Majdnem 50 éve annak, hogy először hívtam egy lányt randira. Ki, a városszéli romos épülethez. A fene se tudja, miben reménykedtem, hiszen a 10-et is alig töltöttük be. Akkora blamát még nem láttál, bazki. Eljött a csaj, besétáltunk a városba egyetlen szó nélkül! :-))

Később rájöttem, hogy semmi ördöngösség sincs a dologban, hiszen nem ismer a csaj, jószerivel semmit sem tud rólam, tehát bármit mesélhetek neki. Akár a napjaimról, akár a szüleimről, a környezetemről, az érdeklődési körömről, stb. Azt is megfigyeltem, hogy nem annyira magamról kell beszélni, mint inkább őróla kérdezni. A csajoknak sokkal jobb a beszédkészségük, és ha jó hallgatóságra akadnak szívesen ki is használják ezt.

2018. jan. 25. 16:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy suliban járunk nem osztálytárs. Nagyon nem ismerem.
2018. jan. 25. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!