Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit beszéljek vele? Többi lent
Ha ezen az oldalon kell kutatnod közös témák után, az már régen rossz.
Ami abszolút nem megy, azt nem kell erőltetni.
Belejössz,, hidd el. Majdnem 50 éve annak, hogy először hívtam egy lányt randira. Ki, a városszéli romos épülethez. A fene se tudja, miben reménykedtem, hiszen a 10-et is alig töltöttük be. Akkora blamát még nem láttál, bazki. Eljött a csaj, besétáltunk a városba egyetlen szó nélkül! :-))
Később rájöttem, hogy semmi ördöngösség sincs a dologban, hiszen nem ismer a csaj, jószerivel semmit sem tud rólam, tehát bármit mesélhetek neki. Akár a napjaimról, akár a szüleimről, a környezetemről, az érdeklődési körömről, stb. Azt is megfigyeltem, hogy nem annyira magamról kell beszélni, mint inkább őróla kérdezni. A csajoknak sokkal jobb a beszédkészségük, és ha jó hallgatóságra akadnak szívesen ki is használják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!