Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek vele?
14éves lány vagyok, és van egy 19éves srác, akivel pár hete randizgatunk. Nagyon jól érzem magam a társaságában. Nem úgy ismertem meg, mintha valami hatalmas csajozós lenne. Én természetesen szűz vagyok, és ezt ő is tudja. Ő nem az.
Egy héttel ezelőtt, mikor ültünk egy padon, folyamatosan fogdosott. Soha nem voltam olyan lány, aki inkább elássa magát szégyenében, mint, hogy leállítsa az akkor (vadóckodó?:DD) fiút. Meg is tettem. Mivel ismeretlen volt a helyzet, megijedtem. De nagyon érthetetlen volt. Csak ment a saját feje után, és nem figyelt arra, hogy nekem ez kellemetlen. Próbáltam vele megbeszélni, de nem megy. Benne csak az van, hogy ezt a lányok szeretik, ettől felizgulnak. Gondolom én.😳
Pedig általánosságban nagyon figyelmes.
A kérdés az lenne, hogy fiúk, viselkednétek hasonlóan? Miért?
És lányok, mit tettetek volna a helyemben?
Én is 14 vagyok, de a 19 kicsit idős, nem azért. Nekem teccet egy 18 éves srác akivel már azért lehetetlen volt összejönnöm mert 4 év külömbség volt/van hanem van barátnője miatta dobta az exem, de most mindekettővel jóba vagyok.
Ha nem akarod ezt a kapcsolatot feladni, akkor nagyon vigyáz, de elfajulma helyzet, ne adj neki több esélyt! Ez veszélyes is lehet.
óóó, ilyen nekem is volt...
Igaz, 24-25 évvel ezelőtt, akkor voltam 14 éves. Testileg és mentálisan is érettebb voltam a korombeli lányoknál, simán kikezdek velem 4-5 évvel idősebb fiúk is. Egyszerűen megmondtam nekik, hogy nekem max csók fér bele, de ne tapizzon. Megértették, még részegen is és békén hagytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!