Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi a véleményetek rólam?
Külső:
Hosszú barna hajam van.
Kék szemem.
160cm vagyok és körülbelül 60kg.
Fekete cuccokba járok mindenhová.
Belső:
Idén töltöm a 16-ot, ja és lány vagyok ha még nem tudnád :)
Szerintem elég normális vagyok. Tudok vicces lenni hülyülni de ha kell tudok nagyon komoly lenni.Ha valami nem tetszik bárkinek megmondom a magamét, akár neki is megyek.(de ez ritka) Suliba mindig nekem szólnak ha valami bajuk van hogy menjek és intézzem el, pedig nem vagyok túl verekedős, veszekedős típus. Mutatom a kemény csajt de legbelül elég félénk vagyok főleg a pasikkal szemben ha tetszik valaki.
Aranyos lánynak tartom magam.
Nem cigizek életemben se ittam és nem is szeretnék.
Imádom a tetoválásokat és szeretnék is majd a közeljövőben.
Normális kérdéseket tehettek fel :)
Akár még a saját lány ideálotokat is leírhatjátok szívesen elolvasnám.
Belsőd ennyi alapján okés ez úgy sem nagyon derül ki ennyi alapján
Külsődet nem igazán tudom elképzelni de a stílusod tetszik a fekete cuccok és a tetkó
17/f
Szia! Így leírtak alapján tetszenél, esetleg képet nem tudsz küldeni, az alapján még jobban meg tudnám mondani.
Ideálom nincs, nagyjából csak annyi, hogy ne legyen a lány se nagyon sovány, se a túlsó véglet... Illetve szeretem, ha lehet egy lánnyal úgy romantikusabban is csinálni valamit, de lehet poénkodni is, nagyjából ennyi. Illetve nem jön be, ha egy lány cigizik, iszik, vagy sokat káromkodik.
15/F
Köszönöm a kedves szavakat. :)
Nem, nem vagyok emós. Csak nem szeretem a túl színes dolgokat.
Ja és meg annyit hozzá tennék hogy elég durván karomkodok de rajta vagyok hogy leszokjak róla vagy legalább ne legyen minden mondatomba csúnya szó.
Aki normalisat irt ment a zöld kezecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!