Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az auto hifis tuc tuc kocsis pasasok, bejönnek a tiniknek? Vagy ugyan annyi valószínűségell lesz döngölés belőle, mint egy bicajjal?
Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 19:57
4/20 A kérdező kommentje:
Mi ?
2018. jan. 9. 20:29
6/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen pasik, írtózom tőlük. A többi lány nevében nem tudok nyilatkozni de szerintem másnak se nagyon jönnek be az ilyenek... Bár kinek a pap, kinek a papné...
7/20 anonim válasza:
Nekem az olyan fiúk jönnek be, akik tudnak helyesen írni, és képesek megfogalmazni nornálisan egy mondatot, valamint sose tennének fel egy ilyen kérdést, mert az intelligencia szintjük nagyobb, mint egy nőgyűlölő, antifeminista görögdinnyének.
8/20 A kérdező kommentje:
Látom nornálisan tese tudol ini !
2018. jan. 9. 21:33
9/20 A kérdező kommentje:
Sose nem űné be a tuctuc kocsiba ? Akko, ha nem nyete meg a hejes betűzös vesenyt ? Oviba..
2018. jan. 9. 21:35
10/20 anonim válasza:
Na jó, már leesett, hogy az egész kérdés szarkazmus :D Pedig hamarabb fel szoktam ismerni. Ez esetben viszont: énn Tuadok irní es csak, ojan fiukall járo kakik nek betü zös diplomájúk van a tucctucc kocsilyukon a bkw, felirtat melet.döngölní meg bkivel döngölkök lyó pénzértet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!