Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan ilyen felsőt szeretnék egy randira, ez sok? Anyum nem engedi, szerintetek? Fiúk hogy tetszik? 15L
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép, és csak a háta van ki, de anyukám szerint ribis :( Szerintetek? Fiúk jó ez egy randira?Megvegyem titokban vagy inkább ne?
2018. jan. 4. 17:59
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem ribis, nagyon szép!
Igaz, hogy még fiatalabb vagyok, szóval nem tudok teljes értékű tanácsot adni, de nekem is volt egy olyan felsőm, aminek nem volt válla. Azt én a 3.-4. Randira vettem kb fel.
De ez szerintem teljesen jo, csinos meg kivagott ahol kell :)
3/11 anonim válasza:
Ha nem fekete színben lenne, nekem is tetszene. Amúgy tényleg szexi.
4/11 anonim válasza:
Szép ruha, de nem hinném hogy első randira ezt kellene felvenned. Későbbi alkalomra már teljesen jó de egy kapcsolat elején nem hiszem hogy ezzel kellene egy fiút megfognod.
5/11 anonim válasza:
ha vékonyabb lány vagy akkor nagyon jó, ,de ne az elsőre, viszont ha testesebb vagy akkor nagyon nem állna jól
6/11 anonim válasza:
Igaza van anyukádnak, 15 évesen ne ilyen ruhákba mászkálj.
7/11 anonim válasza:
1. 15 évesen ilyeneket ne viselj, nem neked való.
2. Randira külön ruha? Szóval a hétköznapokban nem így öltözködsz. Senki nem kíváncsi egy randiruhára. Add önmagadat, az öltözködéseddel együtt.
8/11 anonim válasza:
Ha meg lenne hozzá az alakom én felvenném! Akár utcai viseletre is:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!